Over ons

Fun4You Party Rental is een verhuurbedrijf dat bekend staat in Pelt - Lommel en omstreken als verhuurder van attracties, springkastelen en partyverhuur. 14 jaar geleden starten we in Overpelt met één springkasteel, maar met de jaren zijn we uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf met een groot magazijn in Pelt. Dankzij onze goede service en stiptheid blijven wij groeien, en wordt onze catalogus regelmatig uitgebreid en vernieuwd!

Naast klantvriendelijkheid is één van de pijlers van ons bedrijf inzetten op prijs-kwaliteit. Zo hanteren we onze materialen met de grootste zorg en leveren we enkel propere producten af. Doordat we al onze materialen en attracties in eigen beheer hebben, kunnen we dit van dichtbij opvolgen.

Vandaag de dag reikt ons aanbod van opblaaskussens, zoals springkastelen en hindernisbanen, tot aan de noodzakelijke benodigdheden voor een feest, zoals tafels, stoelen en tenten. Bij ons kan u kortom terecht voor alles om uw feest te doen slagen!
Ook zijn we met de jaren meer en meer gegroeid naar grotere evenementen. Dankzij ons groot aanbod aan attracties kan u ons ook inschakelen als partner bij uw massa-evenement. Samen kijken we naar hoe we uw evenement kunnen vormgeven en zetten we onze schouders mee onder de organisatie hiervan!

- Zaakvoerders Roy & Steven

Wij doen met veel plezier alles om uw feest of evenement te doen slagen!