Diensten

Ontdek onze diensten binnen Fun4you Party Rental 


Huwelijksfeest en Bruiloft : Een sprookjes huwelijk, een onvergetelijke tuinfeest met een persoonlijke ceremonie.

Dit is een beleving die iedereen anders aankleed of decoreert. Bij ons kan je hier voor terrecht, wij hebben alles in huis om die beleving te verzorgen. Van feestelijke tenten, een mooie tafeldekking, ceremoniestoelen tot lichtslingers.  


TeambuildingMaak de banden sterker tussen de leden van een groep of je personeel! Organiseer daarom eens een leuke teambuilding. Leer je collega's eens op een andere manier kennen. Vraag wat allemaal mogelijk is voor een toffe teambuildings activiteit wij helpen je graag mee organiseren.

 

Bedrijfsfeest Een succesvol bedrijf dat is zijn netwerk van klanten, werknemers en leveranciers. Vier je zakelijk successen, een jubileum in het vooruitzicht of bedank je medewerkers voor hun inzet en toewijding. Motiveer ze door het organiseren van een feest! 


Beurs of congres : Wil je opvallen en de aandacht trekken van de bezoekers dan heb je een mooi stand nodig. Voorzien van proper meubilair, de juiste belichting, en toestellen voor de catering. Zodat jullie stand er gezellig en uitnodigend uitziet. Vraag naar onze beurs voorzieningen. 


Familie dag : Een Familie dag is gezellig samen zijn met het hele gezin, van de kleinste, jongvolwassen tot de ouderen. Een dag vol fun, ontspanning, plezier lekker eten en een drankje!  Wij helpen je graag met alles van A tot Z te regelen.